22 Temmuz 2013 Pazartesi

Çok Farklı Yatak Başlığı Modelleri


Kitaplardan yatak başlığı yapmaya ne dersiniz?





Ya da taşlardan  nasıl olur?

                                                                       Federiko:dekor


                                                                      Federiko:dekor


                                                                        Federiko:dekor


                             


                                                                      Federiko:dekor


                                                                        annecocok.co-kadın


                                                                    annecocok.co-kadın



Hayal gücü sınır tanımıyor.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

MUTFAK MASA TAKIMI

Mutfak oturma köşeleri görsellikleriyle her zevke hitap ediyor. Tarzınıza ve mutfağınıza uygun olanı seçmek size kalmış. Benim seçtiklerim...








Ürünler  yine Doğtaş

KÖŞE TAKIMI MODELLERİ

Solanlarda daha az yer kaplaması nedeniyle köşe takımları da çok tercih edilen mobilyalar arasında. Ancak köşe takımı alırken de dikkat edilmesi gereken noktalar var. Öncelikle salonda mı oturma odasınsamı kullanılacakları ya da depolama veya yatak olma özellikleri taşıyıp taşımamaları gibi. İşte benim seçtiğim birkaç köşe takımı.



                                                         
                                                            Beyaz her zaman asil..









                                                                
                                                                Mor tutkunlarına...




                                       Bu modelleri çok beğendim gayet rahat görünüyorlar.





                                                   

    Turkuaz bu sene en çok tercih edilen renkler arasında görülüyor. Turkuazın dinlendirici etkisini unutmamak lazım sakin bir oturma odası için doğru seçim.






                           Daha fazlasını görmek için DOĞTAŞ ve YATAŞ ı ziyaret edebilirsiniz.

Not: fotoğraflara tıklayınca büyük hallerini görebiliyorsunuz.

TV ÜNİTE MODELLERİ

 Modern tv üniteleri evlerde artık en çok tercih edilen parçalar arasında. İşte benim seçtiğim birkaç parça. ( resimlerin bu kadar küçük çıkacağını düşünmemiştim)






Genellikle açık renk modelleri sevsem de koyu renklerin de kendine göre bir ağırlığı oluyor. Daha klasik ve tarz duruyorlar.





















Bu ürünler benim zevkimi yansıtan parçalar. İsterseniz DOĞTAŞ ve YATAŞ ı tıklayarak diğer ürünlere de bakabilirsiniz. Moderm tv ünitelerinde, güncel markalardan malesef sadece DOĞTAŞ ve YATAŞ ın ürünlerini beğeniyorum. Hem görsellik hem kalite olarak tavsiye ederim.



RÜZGAR ÇANI/ BALKON SÜSÜ

Yaz geldi artık, bahçe ve balkonlarda oturma zamanı. Yaşadığımız yerleri güzelleştirmek kendi yorumumuzu katmak bizim elimizde. Ne zamandır yapmayı düşündüğüm bir proje var Rüzgar Çanı. Sonunda aklıma farklı bir fikir geldi. Birkaç kozalak ve biraz misina ile yapılabilecek haş bir obje. Arasına ses çıkaraması için metal boncuklar-objeler koyabilirsiniz. Benim yaptığımda ortası delik metal objeler var. Çok az kullandım fazla ses çıkarmasını istemedim. Tabiki kudele ile süslemeden de edemedim...







Benim yorumum bunlar. Çok çeşitli Rüzgar Çanı modelleri var. Sedeften deniz kabuğuna, örgüden konseve kutusuna kadar...

EŞYA DEPOLAMA ÇÖZÜMLERİ

Çoğumuz apartman dairelerinde oturuyoruz. Haliyle bu dairelere eşyalarımızı sığdırmak (almak konusunda kendinizi tutma durumunuza bağlı) zor oluyor. Dolapları nasıl düzenlemeliyim, ihtiyaç duyduğum şeylere en kolay nasıl ulaşabirim? Bir de ne olursa olsun her zaman nasıl düzenli tutabilirim sorusu hepimizin aklında. Evin her köşesi için geçerli bir kural bu aslında yani eşya depolamam sadece bir odaya özgü değil. Üstelik artık rahatça bulabildiğimiz depolama gereçleriyle de( kutular, sepetler, hurçlar, dolap ve çekmece içi düzenleyiciler vs.) dolap ve ev düzenini kolayca sağlamak mümküm.

    Martha Stewart izler misiniz bilmem ama ben fırsat buldukça takip ediyorum. Programdaki ilginç fikirleri kendimce düzenleyip uygulamaya çalışıyorum. Martha Stewart internet adresinden aldığım eşya depolamayla ilgili birkaç fotoğraf paylaşacağım. Ben evimi düzeltirken bazılarını uyguladım. Eşyaları hem düzenli tutmak hem de eşyalara kolay erişebilirlik açısından çok faydalı görüyorum...



   
Aslında depolama sorunun en çok yatak odasında ve mutfakta yaşıyoruz. Bakın resimlerde ne kadar pratik çözümler var. Şal, atkı ve eldivenleri saklamak için sepet kullanılmış.
Şallarımızı bu şekilde saklamak da ihtiyaç duyulduğunda kolayca bulunmasını sağlıyor. Kemer ve kravatlara da kolay erişebilirlik erken saatlerde elimizin ayağımıza dolaşmasını önlüyor.

Çekmece içi düzenleyiciler artık her yerde rahatça bulunuyor. Dekorasyon mağazaları hatta yapı marketlerde bile var. Size sağladığı kolaylık açısından çok yararlı bir ürün. Bu arada illa almak zorunda değilsiniz. Kendi düzenlemenizi kendi çözünlerinizle yapabilirsiniz. Bakın kaselerden yapılmış takı depolama çözümü hoş duruyor. Evde tek kalan kase ve tabakları değerlendirmek açısından iyi bir yöntem.




Mutfak da eşya depolamada, araç gereçleri sığdırmada zorlandığımız yerlerden biri. Martha Stewart internet sitesinden aldığım bu mutfak çözümleri de çok hoş görünüyor.
Tencere kapakları hep sorun oluyor di mi bakın ne hoş bir çözüm.



Dolap içi askılar çok kullanışlı, denedim daha düzenli görünmesini ve kolayca ulaşmanızı sağlıyor.













Bunlar gibi daha birçok depolama çözümü var sitede. Evin dekorunu yaparken ve evi düzenlemeye çalışırken bana çok fayda sağladılar. Yeni evlenen ve evini yenileyenlerin bu çözümlere dikkat etmesini tavsiye ederim yaşamış biri olarak. Eşyaları nereye koyacağını, nasıl depolayacağını düşünmek çok zaman alıyor. İlgilenenler için Martha Stewart internet bağlantısına aşagıdaki linkten ulaşabilirsiz.


DEKORASYONDA BİTKİ

EVİMİZİN HAVASINI TEMİZLEYECEK BİTKİLER

     Öncelikle bitkilerden başlamak istedim. Çünkü ben çiçekleri çok seviyor ve insanlara olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Yani yaşadığı alanın içindeki etkisinden bahsediyorum. Bu bitkilerin bir kısmı benim evimde de var. 
AŞK MERDİVENİ


BENJAMİN


 ANATORYUM


PAÇA KILICI


 YELKEN ÇİÇEĞİ


EJDER KANI





Evimde bu bitkilerin birçoğu var. Uzmanlar havayı temizlediklerini söylüyor. Ben de etkilrini gördüğüm için çiçeklerimi çok seviyorum. Bence siz de bir tane edinin ve etkisini görün. Bu arada çiçekler onlarla nasıl ilgilendiğinize bağlı olarak değişikliğe uğrarlar.